BALIKESİR / ALTIEYLÜL - Altıeylül Halk Eğitim Merkezi

Usta Öğretici Başvuru İşlemleri

2016 / 2017 Eğitim-Öğretim yılında; Merkez Altıeylül ve Altıeylül ilçesine  bağlı köylerde açılacak olan kurslarda ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere Geçici Sigortalı Usta Öğretici başvuruları alınacaktır. Başvurular 15 Ağustos 2016 tarihinde başlayıp 26 Ağustos 2016 mesai saati bitimine kadar devam edecektir.

2016 / 2017 ÖĞRETİM YILI ALTIEYLÜL HALK EĞİTİMİ MERKEZİ

GEÇİCİ SİGORTALI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI

DUYURU

01 AĞUSTOS-12 AĞUSTOS

BAŞVURULAR

15 AĞUSTOS-26 AĞUSTOS

KOMİSYON

01 EYLÜL-07 EYLÜL

SIRALAMALARIN İLANI

09 EYLÜL

T.C.

ALTIEYLÜL KAYMAKAMLIĞI

ALTIEYLÜL HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE ASO MÜDÜRLÜĞÜ

DUYURU

Balıkesir Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüz 2016 / 2017 Eğitim-Öğretim yılında; Merkez Altıeylül ve Altıeylül ilçesine  bağlı mahallelerde açılacak olan kurslarda ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere, ek listede belirtilen kurs alanları ve çalışma takvimi doğrultusunda Geçici Sigortalı Usta Öğretici başvuruları alınacaktır.

A)    Açıklamalar:

1-Başvurular; Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ilgili yönerge ve genelgeleri doğrultusunda değerlendirilerek, sıralama yapılacaktır.

2-Görevlendirme; İhtiyaç olması halinde bu sıralama dikkate alınarak yapılacaktır.

B) Belirtilen tarihler arasında istenen belgeler:

1-Öğrenim Belgesi (Aslı ve 1 adet Fotokopisi)

2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi(1 adet)

3- Vesikalık Fotoğraf  (1 adet)

4-Resmi kurumda çalışıyorsa, kurumundan izin belgesi

5- Matbu form dilekçe(Altıeylül Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzden alınabilir veya Başvuru Belgesi İçin Tıklayınız....)

6- Geçmiş yıllarda kurslarda öğretici olarak çalışılmış ise, çalıştığını belgelendirmek.
7- Sabıka Kaydı(E-Devlet şifresiyle internetten alınabilir.) ve Sağlık Raporu(Sağlık Ocaklarından)

C)    Usta Öğretici Başvurularının alınacağı, Altıeylül Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüzün  iletişim  bilgileri :

Adres:  Gümüşçeşme Mahallesi Vehbi Bolak Caddesi No63A Cumhuriyet İlkokulu Yanı ALTIEYLÜL/BALIKESİR

Telefon:  (0266) 249 33 84  – Fax :(0266) 245 84 36

İnternet Adresimiz :  http://altieylulhem.meb.k12.tr/

Elektronik Posta Adresimiz: 757373@meb.k12.tr

Posta, e-mail, internet, fax v.b. yollarla -  eksik evrak ile başvuru işlemi kabul edilmeyecektir. Başvuruların bizzat yapılması gerekmektedir.

Başvurular ( istenen belgeler) Yarım kapak dosya içinde teslim edilecektir.

Posta, e-mail, internet, fax v.b. yollarla -  eksik evrak ile başvuru işlemi kabul edilmeyecektir.

Başvuruların bizzat yapılması gerekmektedir.

Yayın: 2015-08-03 - Güncelleme: 2016-08-04 14:27:43 - Görüntülenme: 13018